Expo: Heeft oma je gekust?

Marike de Meij, fotograaf en OLVG-huisarts toont aan de hand van een serie portretten de (on)zichtbaarheid van hiv in onze maatschappij. De expositie is van 25 juli t/m 23 augustus te bezoeken in OLVG locaties Oost en West.

Canal Parade 2018

Zoals ieder jaar vaart ook dit jaar Aidsfonds mee met de Canal Parade. Het thema van dit jaar is Heroes of Love.

Amsterdam POP-UP Museum

Aids heeft in Amsterdam littekens nagelaten, net als in vele andere wereldsteden. In het Amsterdam POP-UP Museum krijgen die littekens een gezicht. Te zien is hoe mensen met hiv, samen met gezondheidswerkers, politici en publieke figuren de aidsbestrijding in de stad vorm hebben gegeven.

PrEP Yourself

Ben je 16 tot 26 jaar? Hoog tijd om je te laten informeren over PrEP & more bij de GGD Amsterdam.

Positively Dutch

Met een kleurrijke postercampagne, ontworpen door Bas Kosters, heet de Nederlandse gemeenschap van mensen met hiv de congresgangers welkom. De poster zijn te zien op Schiphol en in het centrum van Amsterdam op de route van het Centraal Station naar de RAI.

hello gorgeous. hello world

Voor AIDS 2018 komt hello gorgeous met een speciale editie. Het magazine bevat veel interviews van over de hele wereld met activisten en mensen met hiv. Hello gorgeous. hello world komt in de tas voor conferentiebezoekers en is te bestellen via hellogorgeous.nl

tentoonstelling KAYELITSHA BONTEHEUVEL

In Arti et Amicitiae toont beeldend Kunstenaar Ciska de Hartogh met de expositie KAYELITSHA BONTEHEUVEL  een overzicht van foto's, films, schilderijen en projecten waarmee zij getuigt van haar decennialange betrokkenheid bij de strijd tegen aids in Afrika.

Pioniers in de aidsverpleging

Pioniers in de aidsverpleging is een virtuele tentoonstelling van het Florence Nightingale Instituut over 6 verpleegkundigen die de eerste aidspatienten in Nederland verzorgden.

Hiv testweken

Tijdens de hiv-testweken kun je je gratis en anoniem laten testen op hiv. Kom naar een van de locaties in Amsterdam. Alle locaties maken gebruik van een hiv-sneltest die binnen 60 seconden het resultaat geeft.

AFEW Culture Initiative

Het AFEW Culture Initiative is gericht op het creëren van een verbinding, een beter begrip en een versterkte dialoog tussen landen in het 'Westen' en de Oost-Europese en Centraal- Aziatische regio door middel van kunst en cultuur.

Aidsfonds gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, socialmedia-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie