Aidsfonds en STOP AIDS NOW!

Per 1 december 2016 hebben STOP AIDS NOW! en het Aids Fonds hun handen ineen geslagen. Samen gaan we verder onder de naam Aidsfonds.

Dat doen we natuurlijk niet voor niets. Door onze krachten te bundelen kunnen we de strijd tegen aids nog effectiever aangaan. Wil je meer weten over onze krachtenbundeling? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen over de samenvoeging van het Aids Fonds en STOP AIDS NOW! voor je op een rijtje gezet.

Samenwerken aan het einde van aids

Ons doel is een wereld zonder aids. We kunnen het aantal nieuwe hiv-infecties alleen verminderen als we focussen op de groepen en gebieden waar de problemen het grootst zijn. Aidsfonds speelt al jaren een voortrekkersrol op dat terrein en is één van de vijf grootste private fondsen van Europa op gebied van aidsbestrijding. We financieren projecten in binnen- en buitenland. Bovendien is Aidsfonds het enige fonds in Nederland dat specifiek aidsonderzoek steunt.

Lees hier meer over onze projecten.

Aidsfonds is een onderdeel van de Stichting Aids Fonds – STOP AIDS NOW! – Soa Aids Nederland. Je vindt hier het organogram van de organisatie. 

Meer informatie over onze organisatiestructuur vind je hier