Canal Parade 2018

Zoals ieder jaar vaart ook dit jaar Aidsfonds mee met de Canal Parade op zaterdag 4 augustus in de Amsterdamse grachten. Het thema van dit jaar is Heroes of Love. 

2 augustus 2018

Dankzij aidsactivisten die strijden voor gelijke rechten en toegang tot medicijnen, worden over de hele wereld liefdes in alle soorten en maten beschermd tegen de gevolgen van hiv en aids. Een aantal van die Heroes of Love staan op onze boot om ze te bedanken, te eren en te steunen in hun strijd voor een wereld zonder aids. 

Collectebootjes

Uiteraard varen zoals ieder jaar ook de Aidsfonds-collectebootjes mee. Vrijwilligers en medewerkers van Aidsfonds vangen met hun schepnetten geld op van het publiek dat langs de grachten staat. Dus houdt je (klein)geld bij de hand en steun de aidsbestrijding!

De boot

Benieuwd naar een preview van onze boot? Hieronder een schets, het uiteindelijke resultaat zie je zaterdag 4 augustus tijdens de Canal Parade.

 

Ons motto is ‘stop aids. uit liefde voor alle liefdes.’ Want alle liefdes zijn bijzonder en moeten worden beschermd. Tegen hiv, aids en de gevolgen daarvan.

Aidsfonds gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, socialmedia-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie