Aidsfonds gebruikt cookies om het bezoek (geanonimiseerd) te analyseren om verbeteringen aan te brengen. Indien je hiermee akkoord bent, hoef je je voorkeuren niet te wijzigen. Meer informatie
Home  >  Nieuws  >  

AIDS 2018

Het grootste congres ter wereld op het gebied van gezondheid komt naar Nederland: AIDS2018 zal van 23 t/m 27 juli 2018 plaatsvinden in de RAI in Amsterdam. Dit congres vindt elke twee jaar plaats, steeds in een ander land.

Wetenschappers, beleidsmakers, activisten en politici komen bijeen om te praten over oplossingen om de wereldwijde aidsepidemie in te dammen.

Nederland staat internationaal bekend om haar internationale inspanningen tegen hiv/aids en is mede hierom gekozen als gastland van de conferentie. Het congres wordt georganiseerd door de International AIDS Society.

Op deze pagina worden de activiteiten van Aidsfonds tijdens en rondom de conferentie gedeeld. Praktische informatie over AIDS 2018 vind je op de officiële website van AIDS 2018:

Aidsfonds roept op voorstellen voor projecten in te dienen die rond AIDS2018 bewustzijn van de aidsproblematiek verhogen en het Nederlandse aidswerk internationaal bekender maken.