Bijna 900.000 euro naar Aidsfonds dankzij deelnemers VriendenLoterij

De deelnemers van de VriendenLoterij speelden in 2018 een prachtig bedrag voor Aidsfonds bij elkaar. Maandag ontvingen we op het Goed Geld Gala een cheque met een totaalbedrag van € 892.539,-.

12 februari 2019

De VriendenLoterij trapte maandag het Goed Geld Gala van de Goede Doelen Loterijen af door een recordbedrag van 61,1 miljoen euro te verdelen onder Nederlandse goede doelen. Aidsfonds is de deelnemers van de loterij enorm dankbaar. Met dit mooie bedrag kunnen we zorgen dat meer kwetsbare mensen de voorlichting en zorg krijgen die ze nodig hebben. Zo komen we weer stapje dichter bij een wereld zonder aids.

Over de VriendenLoterij

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Inmiddels spelen ruim 528.000 huishoudens mee voor 54 goede doelen en ruim 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland. Sinds 1998 is ruim 907 miljoen euro aan goede doelen geschonken. 

Ook meespelen voor Aidsfonds? De helft van je inleg gaat naar de aidsbestrijding wanneer je je loten koopt via deze link.

Foto: Roy Beusker Fotografie

We gebruiken cookies om webbezoek (geanonimiseerd) te analyseren om verbeteringen aan te brengen, content van sociale netwerken te tonen en gericht online te kunnen adverteren. Als je hiermee akkoord bent, hoef je je voorkeuren niet te wijzigen. Meer informatie