Dé infobijeenkomst over leven met hiv dit jaar via gratis livestream

The Power of Love, de jaarlijkse informatiebijeenkomst over leven met hiv, komt dit jaar vanuit Carré je huiskamer in via een gratis livestream. Het bijzondere programma, met o.a. een optreden van Jeangu Macrooy, is mede samengesteld en gepresenteerd door Aidsfonds-directeur Mark Vermeulen.

29 oktober 2020

Vanwege de coronamaatregelen ben je dit jaar virtueel aanwezig bij het evenement in het koninklijk theater Carré. Je kunt je nu gratis aanmelden voor de livestream op 28 november.

Programma

Tijdens het jaarlijkse evenement wisselen medische updates, ervaringsverhalen en optredens elkaar in hoog tempo af. Waar staat het onderzoek naar genezing van hiv? Wat betekent corona voor leven met hiv? Hoe ga je om met (zelf)stigma? In gesprekken, interviews en korte films komt het allemaal voorbij.

Er zijn optredens van Jeangu Macrooy, Perry Dosset, Chaniel de Vries en dansstudenten van de Lucia Marthas Institute for Performing Arts.

 

Presentatie

De presentatie is in handen van Fred Verdult, organisator van The Power of Love, en Mark Vermeulen, directeur van Aidsfonds.

Zij leven beiden met hiv en hebben het programma samen met een groep enthousiaste ambassadeurs van The Power of Love samengesteld.

Bekijk het hele programma en meld je aan voor de livestream op de website van The Power of Love.

Aidsfonds gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, socialmedia-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie